Opinie


av6
Pani Elu.
Bardzo dziekujemy za wspaniałą obsługę i dekorację oraz cała organizację przyjęcia. Dzięki Pani było naprawdę z ogromnym polotem.
Kasia i Krzyś
03-05-2017
av6
Pani Ela wie co robi. Od momentu kiedy szlam z tatą alejka w parku, kiedy ujrzałam zapierające dech w piersiach przyozdobione miejsce naszych zaślubin, uwierzyłam ze marzenia sie spełniają! A w momencie wejścia gosci na sale weselna odgłos "wow"
wystarczyło mi w zupełności! Przepiękne kwiaty, dekoracje zdobienia, dokładnie takie jakie sobie wymyśliłam, jak z obrazka, wszystko tam stało, dumnie na mnie czekało w blasku świec.
Dziękujemy
Monika i Matt
21-09-2015
av6
Jeszcze raz wielkie dzięki za piękne dekoracje i kwiaty. Wszyscy byli zachwyceni. Świeczki zrobiły furorę.
Serdecznie pozdrawiamy i życzymy wspaniałych dekoracji i bukietów. Powodzenia we wszystkim co Pani robi.
Ula i Maciek
20-08-2015
av6
Kosciol wystrojony przepieknie. Bukiety slubne sliczne. Profesjonalna i rzetelna obsluga.
Marzena i Grzegorz 08.08.2015
11-08-2015
av6
Proszę przyjąć gorące podziękowanie za piękne bukiety ślubne, butonierki i róże. Szafirki prezentowały się cudnie, a całość wyglądała wspaniale. Będę wszystkim Panią polecać. Jeszcze
raz dziękuję!
Maja
07-07-2015
av6
Dziękujemy serdecznie za wspaniałą oprawę wesela! miałam przyjemność współpracować z Panią Elą :) Cudowne bukiety, dekoracje, pomysły, kolorystyka idealnie wpasowały się z nasz wymagający gust! oniemiałam, gdy zobaczyłam salę weselną oraz mój bukiet ślubny- Pani Ela czyta w myślach i je doskonale rozumie :) słucha klienta uważnie, podaje propozycje, stara się bardzo ze wszystkich sił by było bajkowo - i tak też było! ogromnie dziękujemy za wszystko!Polecamy Pracownię Pani Eli z całego serca :)
Martyna i Łukasz
03-07-2015
av6
Z całego tego dnia chyba najbardziej zaimponowani i zadowoleni z tej przepięknej pracy, którą Pani wykonała. Naprawdę wszystko było rewelacyjne i ma Pani niezwykły dar, aby cudne chwile dodatkowo upiększać.
Jeszcze raz z całego serca dziękujemy!!!
Partycja i Wojtek
kwiecień 2015
01-05-2015
av6
Pani Elu :) bardzo dziękujemy za całokształt oprawy florystycznej na nasz ślub. Wszystko było dopięte na ostatni guzik i zgodne z zamówieniem, Pani Ela zatroszczyła się o najmniejszy szczegół dekoracji i dodatków. Z całą pewnością przepiękna wiązanka ślubną i dekoracja samochodu. Pełen profesjonalizm i i usługa wykonana na bardzo wysokim poziomie. Pani Ela ma niesamowitą pasję w tym co robi i wkłada całe serce w każdą dekorację. Zdecydowanie POLECAMY :)
11-10-2014 Kasia i Łukasz
20-10-2014
av6
Pani Elu,
bardzo dziękujemy za śliczną oprawę naszego ślubu. Wszystko było dokładnie takie, jakie chciałam. Do tego przemiła atmosfera, a nie sztuczna życzliwość. Zawsze można było napisać, zadzwonić. Pani Ela naprawdę interesowała się nami i znacznie nam pomogła... :) Pozdrawiamy i polecamy! :)
Daria i Wojtek
24-09-2014
av6
POLECAMY!!!
Współpraca z Panią Elą - FANTASTYCZNA!! Morze pomysłów, pełen profesjonalizm, nieszablonowe podejście do ślubnych dekoracji, a do tego przemiła atmosfera! Dekoracje przepiękne - budziły zachwyt gości! Winietki, księga gości - wymarzone!!!:) Dziękujemy! Polecamy z całego serca!
Karolina i Damian
09-09-2014
av6
Pani Elżbieto,

bardzo, bardzo Pani dziękujemy! Stworzyła Pani na sali magiczny, wymarzony klimat. Kwiaty były przepiękne! A mój bukiet najpiękniejszy na świecie! Dziękujemy za odtworzenie naszych wizji!:)

Pozdrawiamy serdecznie i życzymy wielu zleceń!
Natalia i Konrad
08-09-2014
av6
Pani Elu,
Chciałabym Pani bardzo podziękować ze prześliczną dekoracje kościoła. Było na prawdę tak jak sobie wymarzyłam. Każdy gość także zwrócił uwagę na Pani dzieło. Jeszcze raz ślicznie dziękuje
Monika B.
26-07-2014
av6
Ogromne podziękowania za wkład włożony w upiększenie naszej ceremonii oraz wesela!
Pani Elu, odznacza Panią pełen profesjonalizm, kreatywnośc, a przede wszystkim niezwykła charyzma. Swietnie sie z Panią wspołpracuje, potrafi sie Pani wsłuchac w wizję klienta i jeszcze ja upiększyć. Dziękujemy za to oraz za włożone serce...
Sylwia
09-06-2014
Odpowiedź
Pani Sylwio było mi niezmiernie miło współuczestniczyć w tworzeniu oprawy Państwa uroczystości. Dziękuję za przesympatyczne spotkania i te Skypawe i te na żywo Pozdrawiam
Ela Dussa
av6
Droga Pani Elżbieto,
Bardzo serdecznie dziękuję za przygotowanie dekoracji kwiatowych na nasze wesele na Ołowiance. Dzięki kompozycjom kwiatowym i pięknym dodatkom sala wyglądała magicznie i oryginalnie, stosownie do pory roku i klimatu wesela oraz zgodnie z naszym gustem. :)
Proszę liczyć się z tym, że będziemy polecać Panią naszym znajomym. :)
Jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam,
Dorota P.
16-03-2014
av6
Pani Elu
Dziekuję za miłe I skuteczne zalatwienie sprawy. To przyjemność mieć do czynienia z kimś na kim można polegać, szczególnie w sytuacji, gdzie nie ma już powtórki.

Dziękuję

Ewa
Ewa Kalk
20-01-2014
Odpowiedź
O przygotowania kwiatów na pogrzeb poprosiła klientka mieszkająca w Stanach Zjednoczonych
av6
Pani Elu dziękujemy za wszystko.Za piękne kwiaty i dekoracje,za otwartość i kreatywność oraz pełen profesjonalizm na każdym etapie działań.Bardzo nam było miło współpracować z Panią:)
wrześniowe "Marcinki"
26-11-2013
av6
Dzień naszego ślubu był przepiękny, a zaczął się od kościoła, który Pani Ela przystroiła tak jak chcieliśmy.
Piękne wieńce na ołtarzu i wymarzone latarenki!!
Jeszcze raz dziękujemy i życzymy samych zadowolonych klientów.
Ania i Mateusz Szyłobryt 05.09.2013
11-10-2013
av6
Zaufać Pani Eli to czysta przyjemność!:)
Dekoracje pomostu na plaży w Helu, gdzie odbyła się ceremonia była przecudna.
Polecamy z czystym sumieniem!
Karolina i Arek
24-09-2013
av6
Chcialam Pani z calego serca podziekowac za cała dekoracje na naszym weselu, było naprawdę przepięknie, a nawet lepiej niz moje własne wyobrażenia. Cała sala wygladała cudownie, kwiaty na stolach byly cudowne, a i te przed sala bardzo piękne. Zapomnialabym o bukiecie, był cudny! Naprawde bylismy bardzo zadowoleni i chciałam Pani dać znać, że doceniamy wszystko i dziękujemy bardzo, cieszymy sie, że udało nam sie Panią odnlaeźć. :-)
Gosia i Gerard
16-09-2013
av6
Pani Elu,
Dziękujemy za gustowną oprawę nasżego ślubu i wesela, za profesjonalizm i elastyczńość. Będziemy Państwa polecać
M i R
26-08-2013
av6
Pani Elżbieto, dzięki pani nasz ślub wyglądał bajecznie. Bardzo serdecznie dziękujemy wraz z mężem za piękne dekoracje. Profesjonalizm w 100 procentach. Pozdrawiamy serdecznie
Magda i Rafał22-06-2013
07-07-2013
av6
Lepiej trafić nie mogliśmy! Oprawa florystyczna jaką wykonała dla nas Pani Ela w dniu ślubu była bajeczna. Wszystko wyglądało dokładnie tak jak sobie wymarzyliśmy - magiczna zimowa dekoracja kościoła oraz lokalu zachwyciła wszystkich. Pani Elu - dziękujemy!
Malwina C-K
06-02-2013
av6
Pani Elu
Chcielibyśmy serdecznie podziękować. Wszystko wyszło przepięknie. Goście zachwycali się wystrojem sali - szczególnie podobały się wazony :) Jeszcze raz dziękujemy
Pozdrawiamy
Iwona i Michał
Iwona i Michał
07-11-2012
av6
Pani Ela okazała się wspaniała osoba która zrobiła wszystko aby nasz ślub wyglądał pięknie!! Wszystko było dokładnie tak jak sobie wymarzyliśmy:) Cena ( w porównaniu do innych kwiaciarni) rewelacyjna!! Czy skromny wystrój , czy robiony na bogato Pani Ela wkłada dokładnie tyle samo serca.!! Polecamy Serdecznie!!
Pozdrawiamy
Magda I Bartek
Magda i Bartek
31-10-2012
av6
Pani Elu, chcielibyśmy serdecznie podziękować za kwiaty przygotowane na nasz ślub w dniu 7 lipca 2012 roku. Zarówno bukiet ślubny, bukiet dla świadkowej, oraz kompozycja z róż jako dekoracja na samochód były przecudne co zostało zauważone i skomplementowane również przez naszych gości. Profesjonalizm, indywidualne podejście oraz zaangażowanie zasługują na polecenie wszystkim klientom Studia Florystycznego GLORIOZA, gdzie jak w bajce pojedyncze kwiaty zmieniane są w oryginalne i niezapomniane kompozycje. Jeszcze raz dziękujemy:)
Agnieszka i Krzeszko
21-08-2012
av6
Kwiaciarnia godna polecenia - Pani Ela wkłada całe serce i energię i chce,żeby każdy był zadowolony:) Współpraca przebiegała pomyślnie i na pewno nie zakończy się na oprawie naszego ślubu:) Pani Ela idealnie trafiła w mój gust, a efekty jej pracy docenili również goście:) Polecam serdecznie, a Pani Eli baaaaaaardzo dziękuję za oprawę jak i za nasze rozmowy :)
Paulina Pokojska
10-05-2011
av6
Pani Elżbieta przygotowała mi przepiękny bukiecik na ślub cywilny. Gorąco polecam!!!
Magda
31-01-2011
av6
Studio florystyczne Glorioza to nie tylko śluby.Mieszkam w Warszawie a potrzebowałam w lipcu pilnie pięknego bukietu na 80te urodziny mojej babci. Skontaktowałam się z p.Elżbietą telefonicznicznie prosząc o przygotowanie pięknego bukietu i doręczenie go pod wskazany adres na Przymorzu.Byłam pod ogromnym wrażeniem jakie cudo wyczarowali w tej kwiaciarni za kwotę jaką zadeklarowałam. Za dojazd policzyli sobie tylko 20zł.Dopiero teraz zajrzałam,że na stronie jest taka zakładka, w której można wyrazić swoją opinię i z przyjemnością polecam
Małgorzata Kwarc W-wa
11-12-2010
av6
Panią Elżbietę poznalismy jak szukalismy osoby do stojenia kościoła na Żabiance i to był strzał w dziewsiątkę,gdyż był przepięknie udekorowany.Następnie robiła nam przepiękne wiązanki z róznych okazji mnin: dnia matki,imienin,osiemnastki oraz wiązanki na groby zmarłych. Szczególnie piekny bukiecik zrobiła na narodziny naszego synka Mariuszka a potem jego chrzciny.Polecamy tą kwiaciarnię i przesympatyczną i zawsze uśmiechniętą Panią Elżbietę,gdyż jest ona profesjonalistka w swoim zawodzie.
Zawsze wdzięczni stali klijenci Magda Adam i Mariuszek z Zabianki
10-08-2010
av6
Pani Elżbieta to wspaniała profesjonalistka. Nasz Kościół (gdynia Chwarzno)wygladał pięknie, bukiet taki jak sobie wymarzyłam, wystrój miejsca, gdzie odbyło sie wesele cudny! Polecamy i dziękujemy!
Monika i Jakub
17-06-2010
av6
Pani Ela przygotowywala dekoracje kosciola (Sw. Mikolaj w Gdansku), bukiet dla mnie, moich druchen, upominkowe bukiety dla naszych mam oraz butonierki dla panow przy okazji naszego slubu, ktory odbyl sie 04.07.2009. Pani Ela jest wyjatkowa pasjonatka swojego fachu - bardzo slucha klienta, ma swietne pomysly i potrafi z tego wszystkiego stworzyc niepowtarzalna atmosfere i klimat tego wyjatkowego dnia jakim jest slub. A przy tym jest przesympatyczna osoba. Swietnie sie z nia wspolpracuje. W moim przypadku byla to praca na odleglosc i powiem szczerze ze mozna jej zaufac ze wszystkim. Ja w dniu mojego slubu musialam sie martwic tylko i wylacznie tym, zeby sie pieknie prezentowac wsrod cudownych kwiatow. Pelen profesjonalizm i usluga wykonana na najwyzszym poziomie z sercem i pasja. Serdecznie polecam Glorioze!
Joanna O
04-06-2010
av6
Pani Elżbieta doskonale trafiła w mój gust. Wystrój kościoła, autka, bukiet ślubny itd. Rewelacja! Na ślubie ludzie się dopytywali gdzie i kto tak super się wszystkim zajął. Drogą "pantoflową" na pewno rozejdzie się dobra opinia o tej kwiaciarni. Polecam.
Kasia R.
03-06-2010
av6
W dekorację kościoła Pani Elżbieta włożyła mnóstwo serca i dobrego smaku:) było pięknie i nastrojowo - dokładnie o tym marzyliśmy:)Polecamy wszystkim, którym zależy na wyjątkowym wystroju i fachowej poradzie!
Natalia Gajewska
03-06-2010
av6
super kwiaciarnia, tylko pozazdrościć !
Kacpi
19-05-2010
  • Referencje

    PPNT Gdynia - Pomorski Park Naukowo-Technologiczny Hotel Admirał

    Grand Hotel Sopot
  • Kontakt

    Adres:
    Królowej Jadwigi 61,
    Gdańsk Ujeścisko
    Telefon: +48 693 126 042
    E-mail: kontakt@glorioza.net
    Strona: www.glorioza.net
  • Opinie klientów

    • " Jeszcze raz wielkie dzięki za piękne dekoracje i kwiaty. Wszyscy byli zachwyceni. Świeczki zrobiły furorę. Serdecznie pozdrawiamy i życzymy wspaniałych dekoracji i bukietów. Powodzenia we wszystkim co Pani robi. "
      Ula i Maciek | 20-08-2015 | zobacz opinię
    • " Pani Ela okazała się wspaniała osoba która zrobiła wszystko aby nasz ślub wyglądał pięknie!! Wszystko było dokładnie tak jak sobie wymarzyliśmy:) Cena ( w porównaniu do innych kwiaciarni) rewelacyjna!! Czy skromny... "
      Magda i Bartek | 31-10-2012 | zobacz opinię
    • " Panią Elżbietę poznalismy jak szukalismy osoby do stojenia kościoła na Żabiance i to był strzał w dziewsiątkę,gdyż był przepięknie udekorowany.Następnie robiła nam przepiękne wiązanki z róznych okazji mnin: dnia... "
      Zawsze wdzięczni stali klijenci Magda Adam i Mariuszek z Zabianki | 10-08-2010 | zobacz opinię
    • " Zaufać Pani Eli to czysta przyjemność!:) Dekoracje pomostu na plaży w Helu, gdzie odbyła się ceremonia była przecudna. Polecamy z czystym sumieniem! "
      Karolina i Arek | 24-09-2013 | zobacz opinię
    • " Lepiej trafić nie mogliśmy! Oprawa florystyczna jaką wykonała dla nas Pani Ela w dniu ślubu była bajeczna. Wszystko wyglądało dokładnie tak jak sobie wymarzyliśmy - magiczna zimowa dekoracja kościoła oraz lokalu... "
      Malwina C-K | 06-02-2013 | zobacz opinię